Patiënteninfo

Veelgestelde vragen


Hoe kan ik een afspraak maken?


Ik werk uitsluitend op afspraak.
Dit kan u best telefonisch doen, wij zijn alle werkdagen bereikbaar tussen 8u30 en 20u00.
Tijdens de behandelingen is het onmogelijk om elk telefoontje onmiddellijk op te nemen. Spreek daarom steeds een voicemail in met uw naam, telefoonnummer en de reden van uw telefoontje.


Gelieve geen berichten of e-mail te sturen om een afspraak te vragen, dit om dubbelboekingen te vermijden. Het duurt soms te lang vooraleer mensen reageren op mijn antwoord, waardoor de voorgestelde afspraak ondertussen reeds bezet is.


Voor dringende gevallen (doorverwijzing van uw huisarts, ingegroeide nagels, likdoorns, ...) mag u altijd bellen, dan kijken we even waar we nog een vrij moment hebben, zodat u zo snel mogelijk kan worden geholpen.


Kan uw afspraak niet doorgaan of wenst u deze te wijzigen?


Ik heb hiervoor alle begrip, maar geef dan zo snel mogelijk een seintje.

Afspraken dienen minstens 24u op voorhand geannuleerd of gewijzigd, dit geeft mij de mogelijkheid om een andere patiënt in te plannen.

Indien u uw afspraak niet tijdig annuleert, verplaatst of niet komt opdagen, ben ik genoodzaakt 100% van de behandelkosten in rekening te brengen. Indien dit meermaals gebeurt worden geen nieuwe afspraken meer toegestaan, dit uit respect voor de patiënten die wel hun afspraken nakomen.


Hoe verloopt mijn afspraak?


  • De avond vóór uw afspraak ontvangt u rond 18u een herinneringssms(mits wij in het bezit zijn van uw gsmnr)
  • Gelieve 5 minuten vóór de afspraak aanwezig te zijn, zo kunnen we in alle rust de behandeling starten.
  • Parkeren kan u op de 3 parkeerplaatsen. Op de grote parkeerplaats voor de ingang, tegen de straatkant voor de haag of achter de haag. Mogen wij vragen om niet bij de buren te parkeren, er is voldoende parking voorzien. Er is ook een fietsenstalling aanwezig.
  • Betalen kan u cash, met de bankkaart (Bancontact) of met payconiq (QR-code scannen).